Covid-19 Nieuws update

(3 april 2020)

Beste netwerk,

De maatregelen naar aanleiding van het Covid-19 virus zijn weer extra aangescherpt en verlengd. Het blijft een crisissituatie die ons allemaal raakt.

Bij RedStar staat de gezondheid van onze medewerkers, hun familie en vrienden altijd voorop.

Om een zo veilig mogelijke werkomgeving te creƫren hebben wij extra maatregelen genomen. Er werken zoveel mogelijk medewerkers van RedStar vanuit huis. Tevens zijn er in Packing plexiglazen afscheidingen geplaatst om ook daar de veiligheid en gezondheid van iedereen te waarborgen.

In deze tijden vinden wij het als RedStar een kleine moeite om iets terug te doen. Daarom hebben wij voor de transporteurs een afgesloten ruimte ingericht waar zij gebruik kunnen maken van het toilet en een kopje koffie kunnen nuttigen. Ook ontvangen zij allemaal een lunchpakket, tomaten en iets te drinken mee voor onderweg.

Wij stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat onze primaire processen: de teelt, het verpakken en leveren van onze heerlijke tomaten op een veilige manier gewaarborgd blijven.

Uiteraard doen wij ons uiterste best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen en iedereen van onze heerlijke smaaktomaten te voorzien. Wij vragen eenieder alert te zijn en zijn of haar verantwoordelijkheid te nemen, zodat we deze crisis zo snel mogelijk achter ons kunnen laten. Wij hopen de komende tijd op uw begrip, medewerking en uw zorgvuldigheid.

Wij houden u op de hoogte van veranderingen binnen ons Covid-19 noodbeleid. Wij volgen natuurlijk minimaal de adviezen op van de overheid en het RIVM, maar waar wij denken dat het zinvol is zullen wij meer doen.

In deze tijd wensen wij al onze stakeholders heel veel gezondheid en wijsheid.

Keep your head up and stay positive.

#samensterk