RedStar benoemt nieuwe CEO

CEO
Henri Lambriex is benoemd tot CEO van RedStar. Henri volgt Kees van Oostenrijk op.

Henri is afkomstig uit de AGF sector en heeft vele jaren in Engeland een eigen import/export bedrijf gerund. Vanuit dat ervaringsveld functioneerde Henri een aantal jaren als Chairman van de Board van Thanet Earth, onze joint Venture in Engeland.

In die periode hebben wij hem leren kennen als een zeer bekwaam bestuurder en manager met een brede kennis van de sector. Gedurende die tijd heeft hij veel contact gehad met RedStar hetgeen zijn entree vergemakkelijkt.

“RedStar bevindt zich in een belangrijke fase van ontwikkeling en ik kijk enorm uit naar de uitdaging om dit mooie bedrijf naar het volgende niveau te brengen”, zei Henri Lambriex. “We zijn een ambitieus en vooruitstrevend bedrijf met volop plannen voor 2019 en daarna.”

RedStar is al ruim 65 jaar dé totaalspecialist op het gebied van hoogwaardige kwaliteit smaaktomaten. Als totaalspecialist teelt, verpakt en verkoopt RedStar jaarrond. RedStar onderscheidt zich door de gehele keten in eigen beheer te hebben: telen, verpakken, sales en category management.

Wij wensen Henri veel succes in zijn functie als CEO van RedStar en danken Kees van Oostenrijk zeer voor zijn bijdrage in de afgelopen jaren aan de ontwikkeling van RedStar.