Kwaliteit

Kwaliteit en zekerheid in de hele bedrijfsketen, van plant tot mond. RedStar hanteert de strengste kwaliteitsnormen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid.


wur smaaktestRedStar werkt op basis van de laatste normen op het terrein van hygiëne en kwaliteitsmanagement. We voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteitskeuringen en onze controleurs zien toe op de kwaliteit van inkomende en uitgaande producten. We volgen de producten in elk stadium van het proces. Door middel van padregistratie, unieke barcodes en automatische tracking & tracing kennen we elke tomaat van oogst tot schap.


Het hooggekwalificeerde keurteam is in bezit van het RIK-certificaat. Hiermee tonen we aan dat er een kwaliteitssysteem aanwezig is dat zorg draagt voor een optimaal keurproces. Ook na het verpakken lopen kwaliteitscontroleurs het product na. Van elke partij wordt een monster genomen voor een houdbaarheidsproef. Door deze wijze van werken heeft RedStar goed inzicht in de kwaliteit en houdbaarheid van producten.