Assistent Business Controller

Ervaringsniveau Junior, startend tot 3 jaar ervaring 
Salaris € 2.700,- tot € 3.200,-
Aantal uur per week 40 uur, fulltime
Startdatum zo snel mogelijk
Locatie De Lier

 

 

 

 

 
Wil jij een kickstart geven aan je carrière? Zoek jij een plek waar je kan bezig houden met analyses, processen en verder opzetten en professionaliseren van de Business Control binnen RedStar? Lees hieronder waarom je zo snel mogelijk je reactie moet sturen! 

Hoe zou je dag er uit kunnen zien?

Met een dampende kop koffie loop je richting je werkplek. De Business Controller komt ook net binnen en jullie starten op door eerst het weekend door te nemen.

Vandaag staat het opstellen van het nieuwe teeltplan en jullie inbreng daarin op de planning. Er zit een aantal zaken in die je nog niet eerder hebt gedaan, ook wel een beetje spannend. Je weet dat je collega je altijd helpt, dus je hebt vooral zin om weer iets nieuws te leren.

Daarna staat de maandrapportage gepland. De energieprijzen zijn hierin momenteel bepalend, dus je besteedt hier extra aandacht aan.

Tijdens de lunch haal je, naast de lekkere tomatensoep uit de kantine, buiten een frisse neus. Even echt vanachter je bureau weg. Je collega van finance vraagt of je straks ergens mee kunt helpen. Geen probleem natuurlijk, daar zijn jullie collega’s voor.

Met nieuwe energie stort je je ’s middags op een paar offertes voor sales. Daarin heb je nauw contact met de salesmanager, om de meest up to date informatie te hebben om te verwerken.


Vlak voordat je afsluit, check je de cijfers nog even en draait een overzicht uit, zodat je morgen kan starten met een rapportage over de kpi’s en eventueel benodigde bijsturing. Fijn om dat al even voorbereid te hebben voordat je richting parkeerplaats loopt. 

Wat wij van je vragen

 • Je hebt kennis opgedaan doormiddel van een afgeronde, bedrijfseconomische opleiding en stage danwel werkervaring;
 • Je bent bekend met financiële software programma’s en maakt deze je snel eigen. Ervaring met een ERP systeem is een pré!
 • Je houdt van processen en optimalisaties, en kan ook snel en buiten het proces schakelen als de situatie dat vraagt;
 • Je Nederlands is perfect in woord en geschrift en ook in het Engels kun je zakelijk goed uit de voeten.

Wat wij je bieden

 • Een prima salaris tussen de  €2.700,- en €3.200, -, afhankelijk van wat je meeneemt naar RedStar;
 • Een topsfeer om in te werken, leuke collega’s die van wanten weten;
 • 26 vakantiedagen, fijn pensioen, de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling door middel van scholing en opleiding;
 • De lekkerste tomaten om mee naar huis te nemen, je moet natuurlijk wel proeven;
 • De kans om zelfstandig je rol verder te ontwikkelen en uit te bouwen.

Onze recruitment procedure

 1. Wij beoordelen de sollicitaties wanneer ze binnen komen. Zolang de vacature zichtbaar is, kun je solliciteren;
 2. Binnen 5 werkdagen na het ontvangen van je sollicitatie reageren we:
  • Telefonisch nemen we contact met je op wanneer we je willen ontmoeten;
  • Via de mail krijg je een afwijzing, met reden, waarom je op dit moment helaas niet voor ons het juiste profiel hebt
 3. Het eerste gesprek is op ons hoofdkantoor in De Lier. In dit eerste gesprek kijken we naar wie je bent, waar je voor staat en of wat wij bieden bij jouw wensen past;
 4. Denk na het eerste gesprek rustig na over wat je van ons vindt, dat doen we ook over jou;
 5. Het tweede gesprek is ook bij ons op locatie, we verdiepen in wie jij bent als persoon, wat je komt halen en brengen, wat wij je kunnen geven en vragen. Jij vraagt ons het hemd van het lijf om te kijken of wij jou passen;
 6. Voor het derde gesprek vragen we je een plan te bedenken voor jouw eerste twee weken binnen Redstar. Wat heb je van ons nodig om succesvol te starten? Denk hierbij aan tijd met leidinggevenden, aan kennismaking op andere locaties, eventueel een dag aanwezig op een van onze tuinen. Alles wat je nodig hebt om goed te wortelen binnen RedStar;
 7. Zijn we allemaal happy en in de go flow? Dan zullen we je een aanbieding doen waarop wij hopen dat jij volmondig ja kan zeggen!
 8. Gefeliciteerd en welkom bij RedStar.

Interesse?

Stuur je CV en motivatie naar vacature@redstar.nl of neem voor meer informatie contact op met Christien van de Velde op 0643356110.