Assistent teelt Luttelgeest

Opleidingsniveau              MBO/HBO
Ervaringsniveau 3-5 jaar
Salaris €3.500,-
Aantal uur per week 40 uur
Startdatum zo snel mogelijk
Locatie Luttelgeest

 

Als assistent teelt weet jij hoe je onze tomaten laat groeien en bloeien. Weet je hoe je onze medewerkers motiveert onze tomaten te laten groeien en bloeien. Hint! Je laat onze medewerkers natuurlijk zelf ook groeien en bloeien. 

Dit is een afwisselende, uitdagende en veelzijdige baan waarbij alle aspecten van het runnen van een tomatenbedrijf tot jouw takenpakket horen Samen met de teeltspecialist zorg jij dat onze tomaten tot de beste smaaktomaten ter wereld behoren. Je zult zowel met de teelt van tomaten, bio , prognose en logistiek bezig zijn, een hechte samenwerking tussen jou en onze teelt manager. 

Door jouw energieke en positieve instelling neem je iedereen elke dag mee in de fijne werksfeer in de tuin. Lees jij hier jouw persoonsbeschrijving? Solliciteer dan snel naar de functie van Assistent teelt in Luttelgeest. 

Wij bieden jou de kans om bij een innovatieve totaalspecialist in tomaten te werken. Van teelt tot aan de winkel. Beleef de smaak. Met RedStar. Bouw jij mee?

Hoe zou je dag er uit kunnen zien?

Om 6u stap je op de fiets. Fijn dat je zo dichtbij de tuin woont, zo start je fris op! Je weet precies wie er vandaag is en welke werkzaamheden zij gaan doen. Je begint met een rondje door de tuin, kijkt of het gewas goed groeit en of er nog eventueel biologisch in gegrepen moet worden. Tijdens je rondje maak je her en der een praatje. Je kent de medewerkers, ze kennen jou. Samen zijn we sterker, dat weet je en dat draag je uit. 

Daarna stap je het kantoor in om samen met de manager kort de dag door te nemen en te kijken of alles op schema loopt. Koffie op en door naar je afspraak met de medewerker Bio. 

Na de lunch hou je je bezig met diverse registraties en loop of rijd nog een keertje door de tuin om het gewas te observeren.  

Je maakt een planning voor de volgende dag, neemt contact op met het transportbedrijf om de lekkere tomaten welke vandaag geoogst zijn op te laten halen voor verdere verpakking in de Lier. Op jouw planning staat nu een moment om de kpi’s door te nemen en eventueel bij te stellen. Maar, er is een incident met een medewerker op de tuin. Gelukkig geen gewonden, maar dit moet wel gemeld en besproken worden. De kpi’s moeten een andere keer. 

Op het einde van jouw werkdag heb je een uurtje om de administratie te doen. Je stemt met de manager af dat hij dit weekend storingsdienst heeft. Volgend weekend ben jij weer aan de beurt. 

Wat wij van je vragen 

 • De teelt zit in je bloed. Geboren tussen de tomaten, passie voor alles wat groet en bloeit, ervaring door opleiding of werk. Jouw passie laat je o.a. zien door minimaal 3 jaar relevante ervaring, waar je bv ok een spuitlicentie hebt behaald. 

 • Jouw Nederlands is uitstekend en Engels kun je ook goed mee uit de voeten. Als je ook nog pools spreekt is dat een grote pré! 

 • Je hebt ervaring met het ms office pakket en kunt goed werken met word en Excel.

Wat wij je bieden

 • Een marktconform salaris tussen de €3.500,- en de €3.750,- ;

 • Een goede werksfeer met collega’s die van wanten weten;

 • 26 vakantiedagen, fijn pensioen, de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling door middel van scholing en opleiding;

 • De lekkerste smaaktomaten om mee naar huis te nemen;

Onze recruitment procedure

 1. Wij beoordelen de sollicitaties wanneer ze binnen komen. Zolang de vacature zichtbaar is, kun je solliciteren;

 2. Binnen 5 werkdagen na het ontvangen van je sollicitatie reageren we:

  • Telefonisch nemen we contact met je op wanneer we je willen ontmoeten
  • Via de mail krijg je een afwijzing, met reden, waarom je op dit moment helaas niet voor ons het juiste profiel hebt
 3. Het eerste gesprek is nu weer op locatie! We ontmoeten je graag persoonlijk! Eventueel met het inbellen van een collega die wat verder van deze locatie af zit. Dit zal via Teams zijn. In dit eerste gesprek kijken we naar wie je bent, waar je voor staat en of wat wij bieden bij jouw wensen past;

 4. Denk na het eerste gesprek rustig na over wat je van ons vindt, dat doen we ook over jou;

 5. Het tweede gesprek is ook bij ons op locatie, We verdiepen in wie jij bent als persoon, wat je komt halen en brengen, wat wij je kunnen geven en vragen. Jij vraagt ons het hemd van het lijf om te kijken of wij jou passen. Uiteraard nemen we je ook mee de kas in en lopen we een rondje zoals je ook zou doen wanneer we je aannemen als assistent. Wij vinden het van het grootste belang om je alvast een indruk te geven wat er je te wachten staat in deze functie, zodat jij goed kan bepalen of jij deze rol aan wilt gaan.;

 6. Voor het derde gesprek vragen we je een plan te bedenken voor jouw eerste twee weken binnen Redstar. Wat heb je van ons nodig om succesvol te starten? Denk hierbij aan tijd met leidinggevenden, aan kennismaking op andere locaties, eventueel een dag aanwezig op onze packing afdeling waarbij je ook spreekt met onze mensen van Human Capital en Quality Assurance. Alles wat je nodig hebt om goed te wortelen binnen RedStar.

 7. Zijn we allemaal happy en in de go flow? Dan zullen we je een aanbieding doen waarop wij hopen dat jij volmondig ja kan zeggen!

 8. Gefeliciteerd en welkom bij RedStar 

 

De organisatie

RedStar is al ruim 65 jaar een totaalspecialist in het telen, verpakken en verkopen van smaaktomaten. Kijk voor meer informatie op www.redstar.nl

 

Interesse?

Stuur je CV en motivatie naar vacature@redstar.nl of neem voor meer informatie contact op met Christien van de Velde op 06 - 433 561 10