Hoofd Arbeid RedStar Voorne

Ervaringsniveau Medior, 3 jaar relevante werkervaring
Aantal uur per week 40 uur, fulltime
Startdatum zo snel mogelijk
Locatie Oostvoorne

 

 

 

 

Werken in de kas zit in je bloed, het voelt als een tweede thuis. Jij houdt ervan als de geplande zaken dagelijks lopen zoals bedacht, maar wordt ook getriggerd als er daarnaast onverwachte uitdagingen zijn. Werken met mensen zorgt voor een voldaan gevoel als je thuiskomt.

In deze baan combineer je je talent voor planning en structuur met het helpen en begeleiden van mensen op elk gebied. Door jouw plan weet iedereen waar hij wanneer moet zijn. Men weet dat ze altijd bij je terecht kunnen als er iets aan de hand is.

Wij bieden jou de kans om bij de meest innovatieve totaal specialist in Tomaten, van teelt tot aan de winkel, te werken. Beleef de smaak. Met RedStar. Bouw jij mee? 

Hoe zou je dag er uit kunnen zien?

Bij binnenkomst zet je je spullen in je kantoor, wisselt je gewone gympen voor je veiligheidsschoenen en schiet gelijk de kleedruimtes in om te kijken hoe het ervoor staat. Een praatje met alle uitzendkrachten die er die dag zijn. Intussen ken je aardig wat Poolse begroetingen, en ook jouw Bulgaars wordt met de week beter. Je checkt even extra bij die ene medewerker waar je vorige week mee sprak over wat zaken in het thuisland. Gelukkig voelt hij zich weer beter. Iedereen weet in welk pad hij of zij werkt en wat er gedaan moet worden.

Je constateert dat er drie mensen niet zijn op komen dagen, balen. Je belt daarom met je eerste kop koffie in je hand met jouw contactpersoon van het uitzendbureau. Zij gaan er gelijk achteraan. Met je nog warme koffie loop je naar de teeltspecialist. Hij heeft zijn teeltplan aan moeten passen en met die aanpassingen moet jij aan de slag om je arbeidsplanning op orde te hebben. Dat kost ergens deze week wel weer een uurtje. 

Daarna heb je via MS Teams een overleg met de andere Hoofden Arbeid en de Health & Safety Specialist over de veranderingen in het meldingsformulier wat je in moet vullen als er een ongeval plaatsvindt. RedStar wil dit zo veel mogelijk voorkomen en leren van eerder voorgevallen situaties.

Na een ronde door de kas om te kijken hoe het allemaal gaat en een praatje met de voorman die het aanwezige team aanstuurt, is het tijd om je rapportages te bekijken. Rapportages over de voortgang op het gebied van kwaliteit, productie en planning moeten elke week worden aangeleverd. 

Vlak voordat je weggaat komt een uitzendkracht nog even je kantoor in. Hij blijkt te zitten met de regels binnen het huis waar hij woont. Je bedenkt samen met hem wat manieren om dit aan te pakken en geeft aan dat je over aan paar dagen graag hoort of het is gelukt. 

Wat wij van je vragen

 • Jij brengt energie en vertrouwen de kas in; mensen werken graag bij RedStar mede door jou!
 • Ervaring in de glastuinbouw, minimaal 3 jaar, aantoonbare ervaring met planning en aansturing;
 • Je Nederlands is goed, dit hoeft niet jouw eerste taal te zijn. Communiceren in het Engels gaat je goed af. Als je daarnaast ook Pools spreekt is dit een pré!
 • Je kunt goed omgaan met het Office pakket.

Wat wij je bieden

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van wat jij meeneemt naar RedStar;
 • Een goede werksfeer met collega’s die van wanten weten;
 • 26 vakantiedagen, fijn pensioen, de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling door middel van scholing en opleiding;
 • De lekkerste smaaktomaten om mee naar huis te nemen;
 • De kans om samen met een jong en gedreven team twee locaties te runnen.

Onze recruitment procedure

 1. Wij beoordelen de sollicitaties wanneer ze binnen komen. Zolang de vacature zichtbaar is, kun je solliciteren;
 2. Binnen 5 werkdagen na het ontvangen van je sollicitatie reageren we:
  • Telefonisch nemen we contact met je op wanneer we je willen ontmoeten;
  • Via de mail krijg je een afwijzing, met reden, waarom je op dit moment helaas niet voor ons het juiste profiel hebt;
 3. Het eerste gesprek is op ons kantoor in Tinte. In dit eerste gesprek kijken we naar wie je bent, waar je voor staat en of wat wij bieden bij jouw wensen past;
 4. Denk na het eerste gesprek rustig na over wat je van ons vindt, dat doen we ook over jou;
 5. Het tweede gesprek is op locatie bij de Aalbrechtsweg, op de tuin zelf. We verdiepen in wie jij bent als persoon, wat je komt halen en brengen, wat wij je kunnen geven en vragen. Jij vraagt ons het hemd van het lijf om te kijken of wij bij jou passen;
 6. Tijdens een derde gesprek kijken we naar jouw eventuele start binnen RedStar. Wat heb je van ons nodig om succesvol te starten? Denk hierbij aan tijd met leidinggevenden, aan kennismaking op andere locaties etc. En ook wat kunnen wij jou bieden, wat verwachten wij die eerste tijd van jou.
  Alles wat je nodig hebt om goed te wortelen binnen RedStar;
 7. Zijn we allemaal happy en in de go flow? Dan zullen we je een aanbieding doen waarop wij hopen dat jij volmondig ja kan zeggen!
 8. Gefeliciteerd en welkom bij RedStar.

Interesse?

Stuur je CV en motivatie naar vacature@redstar.nl of neem voor meer informatie contact op met Christien van de Velde op 0643356110.