Marketing Specialist

Marketing Specialist met focus ook op interne communicatie
                                                   

Ervaringsniveau                Ervaren, minimaal 5 jaar relevante werkervaring

Aantal uur per week         40 uur, fulltime
Startdatum                        zo snel mogelijk
Locatie                                De Lier

 

Ben jij onze story teller met een groot enthousiasmerend en inspirerend vermogen die begrijpt wat sales nodig heeft om zijn B2B klanten te bereiken? Om samen met onze klanten, de klanten van onze klanten te bereiken? Ben jij onze story teller die weet hoe je onze medewerker zo raakt dat je weet en voelt dat je als mens bij ons centraal staat?

Je hebt een grote passie voor Marketing en Communicatie en hebt ervaring opgedaan in een snel veranderende, sales gedreven omgeving. Nu wil je die ervaring bij ons inzetten. Want, jij maakt onze Marketing afdeling. Jij weet hoe je met je voeten in de modder zowel strategie kan bepalen als hands on nieuwe campagnes opzet en uitrolt. Samenwerken zit in je bloed.

Wij bieden jou de kans om bij de meest innovatieve totaal specialist in Tomaten, van teelt tot aan de winkel, te werken. Beleef de smaak. Met RedStar. Bouw jij mee?

Hoe zou je dag er uit kunnen zien?

Wanneer je rond een uur of 8 binnenkomt, draait RedStar op volle toeren. In de Tuinen wordt weer volop geplukt en onze Packing verpakt de binnengekomen tomaten in de juiste dozen, kratten en bekers. Het Salesteam heeft twee uur eerder de dag afgetrapt met hun dagelijkse meeting en schiet je aan om je het goede nieuws te brengen: die Campagne in Noorwegen slaat aan! Yes! Goed begin van je dag!

Je weet dat het onze Romantic tomaten binnenkort in grote hoeveelheid geoogst gaan worden en je gaat de daarbij behorende campagne binnenkort opstarten. Je pakt koffie en start de dag samen met jouw collega die als CX Specialist precies weet wat de klanten van onze klanten willen. Door nieuwe informatie vanuit zijn onderzoeken stel je de initiële compagne weer iets bij.

Je hebt overleg met de Commercieel Directeur over zijn marktbewerkingsplanning en de manier waarop jullie samen de klanten het beste kunnen faciliteren zoveel mogelijk van onze tomaten te verkopen.

’s Middags heb je overleg met het LT over de branding van RedStar. Zowel de doorvertaling van de strategie intern als extern staan op het programma. Samen werken we naar RedStar als de Employer Destination van Nederland en naar RedStar als de Specialist van de Tomaten. We create Pure Joy.

Je sluit de dag af met een bericht van de externe partner die voor nieuw beeld heeft gezorgd nadat jij de laatste aanpassingen had doorgemaild. Je denkt alvast na over morgen. Even checken of de SoMe resultaten van die salesacties zijn zoals verwacht.

Wat wij van je vragen

 • Een inspirerende persoonlijkheid, een samenwerker met een besluitvaardig karakter. De storyteller die de medewerker weet te raken;
 • Een afgeronde opleiding, in de richting Marketing, Communicatie etc;
 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur een sales georiënteerde B2B omgeving;
 • Uiteraard is je Nederlands perfect, je content is foutloos, doelgroepgericht bevlogen. Je Engels is goed in woord en geschrift.

Wat wij je bieden

 • Een marktconform salaris;
 • Een goede werksfeer met collega’s die van wanten weten;
 • 26 vakantiedagen, fijn pensioen, de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling door middel van scholing en opleiding;
 • De lekkerste smaaktomaten om mee naar huis te nemen;
 • De kans om zelfstandig je rol verder te ontwikkelen en uit te bouwen.

Onze recruitment procedure

 1. Wij beoordelen de sollicitaties wanneer ze binnen komen. Zolang de vacature zichtbaar is, kun je solliciteren;
 2. Binnen 5 werkdagen na het ontvangen van je sollicitaties reageren we:
  • Telefonisch nemen we contact met je op wanner we je willen ontmoeten;
  • Via de mail krijg je een afwijzing, met reden, waarom je op dit moment helaas niet voor ons het juiste profiel hebt
 3. Het eerste gesprek is op ons hoofdkantoor in De Lier. In dit eerste gesprek kijken we naar wie je bent, waar je voor staat en of wat wij bieden bij jouw wensen past;
 4. Denk na het eerste gesprek rustig na over wat je van ons vindt, dat doen we ook over jou;
 5. Het tweede gesprek is ook bij ons op locatie, we verdiepen in wie jij bent als persoon, wat je komt halen en brengen, wat wij je kunnen geven en vragen. Jij vraagt ons het hemd van het lijf om te kijken of wij jou passen;
 6. Voor het derde gesprek vragen we je een plan te bedenken voor jouw eerste twee weken binnen Redstar. Wat heb je van ons nodig om succesvol te starten? Denk hierbij aan tijd met leidinggevenden, aan kennismaking op andere locaties, eventueel een dag aanwezig op een van onze tuinen. Alles wat je nodig hebt om goed te wortelen binnen RedStar;
 7. Zijn we allemaal happy en in de go flow? Dan zullen we je een aanbieding doen waarop wij hopen dat jij volmondig ja kan zeggen!
 8. Gefeliciteerd en welkom bij RedStar.

Interesse?

Stuur je CV en motivatie naar vacature@redstar.nl of neem voor meer informatie contact op met Christien van de Velde op 0643356110.