Supply Chain Coördinator

Supply Chain Coördinator                                                   

 

Opleidingsniveau             HBO/WO

Ervaringsniveau               Medior, minimaal 3 jaar relevante werkervaring

Salaris                            € 3.000,- tot € 3.500,-

Aantal uur per week        40 uur, fulltime

Vanaf                             zo snel mogelijk

Locatie                           De Lier

 

Ben jij de doorgewinterde Supply Chain Coördinator met een sterk analytisch vermogen die ook het overzicht weet te bewaren in stressvolle situaties? De collega die onze productstromen vanuit de Teelt langs Packing, Logistics en Sales stuurt en toewijst aan onze klanten?

Je hebt een passie voor Supply Chain en Teelt en bent opzoek naar een nieuwe uitdaging om jouw ervaring in de FMCG branche verder in de praktijk te brengen. Je wilt je bijdrage leveren aan ons snel innoverende bedrijf en de optimalisatie van het Supply Chain Planners team op je nemen.

Wij bieden jou de kans om bij de meest innovatieve totaal specialist in Tomaten, van teelt tot aan de winkel, te werken. Beleef de smaak. Met RedStar. Bouw jij mee?

 

Hoe zou je dag eruit kunnen zien?

Je bent een vroege vogel, want om 6.30 uur ben je aanwezig bij het overleg met Sales. Wat vraagt de klant? Jij bent op de hoogte van de status van de planningen, voorraad, kwaliteiten en prognoses. Wijzigingen hierin zie je aankomen, anticipeer je op en weet je adequaat te managen. Alles voor een optimale planning en een minimale klantimpact. Dit is wat jij brengt tijdens dit overleg.

Je dag is begonnen en met een kop koffie in je hand luister je, vraag je, adviseer je de collega’s van de andere afdeling. De monsters van de tomaten staan op tafel, zowel de gele, als de groene, als natuurlijk de rode.

Na je overleg zijn je mails aan de beurt: de Supply Chain Planner heeft een vraag over de samenwerking met een collega van een andere afdeling, want die collega is wel erg veeleisend. Ook staat je leidinggevende naast je om te vragen hoe het met je gaat en wat je van de dag verwacht.

Zo! Na de lunch, vandaag stond er Poolse komkommersoep op het menu samen met een vegetarische burger, ga je in overleg met het projectteam Innovatie. Je voelt je als een vis in het water, want als Coördinator weet je hoe belangrijk dit soort projecten zijn, weet je wat er wel en niet werkt om morgen nog sneller en slimmer te kunnen werken.

Het is ondertussen begin van de middag en de deur van de Financieel Directeur staat open. Je loopt even bij hem binnen en praat hem bij over de afgesproken KPI’s met de externe leveranciers, de teeltplanningen die je hebt gemaakt die naadloos aansluiten op de behoefte van Sales. 

Terug achter je computer leg je alle informatie in het systeem vast en analyseer je de data die op je afkomt want, morgen weer een nieuwe dag. 

Jij vindt dit leuk. Je houdt van deze druk. Van deze rol waarbij je overal je tentakels hebt. Je bent de olie in onze machine.

 

Wat wij van je vragen

 • Een ontwapenende persoonlijkheid, een samenwerker met een besluitvaardig karakter. Een verbinder tussen demand and supply, interne afdelingen en externe klanten; 
 • Een afgeronde HBO/WO opleiding, in de richting van Logistiek, Bedrijfskunde of Supply Chain Management. 
 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de FMCG branche;
 • Kennis en ervaring met IT en ERP systemen en je bent natuurlijk een ster in Excel;
 • Uiteraard is je Nederlands perfect, je Engels goed in woord en geschrift.
 • Je begrijpt data modellering en wilt hier graag je tanden in zetten.

  

Wat wij je bieden

 • Een prima salaris tussen de  €3.000,- en € 3.500,-
 • Een topsfeer om in te werken, leuke collega’s die van wanten weten;
 • 26 vakantiedagen, fijn pensioen, de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling door middel van scholing en opleiding;
 • De lekkerste tomaten om mee naar huis te nemen, je moet natuurlijk wel proeven;
 • De kans om zelfstandig je rol verder te ontwikkelen en uit te bouwen;
 • Volop leuke en sportieve activiteiten vanuit onze personeelsvereniging of onze active club;

 

Onze recruitment procedure

 1. Wij beoordelen de sollicitaties wanneer ze binnen komen. Zolang de vacature zichtbaar is, kun je solliciteren;
 2. Binnen 5 werkdagen na het ontvangen van je sollicitaties reageren we:
 • Telefonisch nemen we contact met je op wanneer we je willen ontmoeten
 • Via de mail krijg je een afwijzing, met reden, waarom je op dit moment helaas niet voor ons het juiste profiel hebt
 1. Het eerste gesprek is nu via een online medium. Dit kan Skype, Zoom, of WhatsApp zijn. In dit eerste gesprek kijken we naar wie je bent, waar je voor staat en of wat wij bieden bij jouw wensen past;
 2. Denk na het eerste gesprek rustig na over wat je van ons vindt, dat doen we ook over jou;
 3. Het tweede gesprek is bij ons op kantoor, uiteraard op gepaste afstand en wellicht zelfs buiten. We verdiepen in wie jij bent als persoon, wat je komt halen en brengen, wat wij je kunnen geven en vragen;
 4. Zijn we allemaal happy en in de go flow? Dan zullen we je een aanbieding doen waarvan wij hopen dat jij volmondig ja kan zeggen!
 5. Gefeliciteerd en welkom bij RedStar.

 

Interesse?

Stuur je CV en motivatie naar vacature@redstar.nl of neem voor meer informatie contact op met Linda Koornneef op 0174-531000.