nl
PL
EN

VOOR MEER INFORMATIE OVER ONS.

NEEM CONTACT MET ONS OP
alt

VOORUITGANG ZIT

IN ONS DNA

Heritage-Header-1

Al 70 jaar zijn we een doelgericht bedrijf. Een bedrijf dat elke dag weer gedreven is om ons volledige potentieel te realiseren en het best mogelijke bedrijf te worden. Een erfenis achterlaten waarvan wij menen dat deze goed doet en goed is voor onze mensen, onze producten en onze planeet.

bg-desk bg-tabl bg-mob

HOE HET ALLEMAAL BEGON

Heritage-1

Het fundament van het bedrijf is gelegd. Glastuinbouwbedrijf opgericht met 2.100 m² ruiten.

img

Verticale ruiten van 6.000 m² met heteluchtverwarming. Uitbreiding naar 25.000 m² glas. Tomaten worden geteeld met behulp van buisverwarming.

Heritage-2
Heritage-3
Heritage-4
Heritage-4
img

RedStar wordt Agrarisch Ondernemer van het Jaar. RedStar breidt uit en is medeoprichter van Cualin Quality in Spanje. RedStar pioniert met de teelt van de Sunstream-tomaat.

img img img

RedStar opent haar innovatieve verpakkings- en distributiecentrum Poortcamp, De Lier. RedStar introduceert als eerste bedrijf ter wereld LED-verlichting in een kas van 8.500 m². RedStar gaat een joint venture aan met Thanet Earth in het Verenigd Koninkrijk.

Heritage-5
Heritage-6
img
Heritage-7

Opening hypermoderne Ultra-Clima®-kas in Dinteloord. RedStar behaalt de top 5 van beste telers in het Wereldkampioenschap. RedStar gaat samenwerken met Les Domaines uit Marokko. Oplevering 3e kas in Dinteloord, uitbreiding totaal areaal tot 30 hectare.

Heritage-8
Heritage-8
img
Heritage-9

RedStar gaat samenwerken met Amcas Marokko.

VOOR MEER INFORMATIE OVER ONS.

NEEM CONTACT MET ONS OP